onlinecontactlenzen.nl logo

Type contactlenzen

Informatie overgenomen van de site: www.contactalook.nl

In principe zijn er drie basiskeuzes:

Harde zuurstofdoorlatende contactlenzen (O2 hard)
  Zachte lenzen
  Ortholook nachtlenzen
O2 harde lenzen worden gemaakt van een speciaal vormstabiel kunststof dat in meer of mindere mate zuurstof doorlaat. Deze lenzen gaan relatief lang mee en geven vaak de hoogst mogelijke gezichtsscherpte. De kans op sterkte toename van de ogen is met O2 harde lenzen kleiner dan met een bril of zachte lenzen. Dit maakt ze onder andere zeer geschikt voor kinderen.

Meer informatie
Zachte lenzen worden gemaakt van een zeer flexibel en zacht kunststof dat water opneemt en zuurstof doorlaat. Deze lenzen wennen zeer snel en zijn geschikt onder stoffige en ruwe omstandigheden. Ze gaan wat korter mee dan O2 harde lenzen en zijn niet geschikt voor alle sterktes en ogen.

Meer informatie
Dit zijn speciale O2 harde lenzen die alleen gedragen worden tijdens het slapen. Overdag kunnen ze uitgelaten worden terwijl u toch de hele dag scherp kunt zien. Ze zijn geschikt voor bijziendheid tot en met - 5.00 dioptrie. 
Ortholook nachtlenzen zijn ideaal voor kinderen en actieve mensen.


Meer informatie

Multifocale lenzen
Naast lenzen die de bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie) en/of de cylinder sterkte (astigmatisme) corrigeren zijn er ook lenzen met zowel een veraf als een nabij sterkte.Deze multifocale lenzen zijn ideaal voor diegenen die liever geen leesbril willen gebruiken.
Meer informatie

Vloeistoffen
Behalve bij de zachte daglenzen zijn er bij alle contactlenzen vloeistoffen nodig om het opzetten prettiger te maken en om de lenzen te reinigen, te bewaren en te desinfecteren.
Het gebruik van de juiste vloeistoffen op de juiste manier is een belangrijk aspect van het zorgeloos en comfortabel dragen van uw contactlenzen.
Meer informatie

 


 info@onlinecontactlenzen.nl

 

Meest gebruikte termen: contactlenzen bestellen
contactlenzen kopen
contactlenzen
contaclenzen
contact lenzen
contact lens
contactlens
contactlenzen vergelijken
contactlenzen vergelijking
contactlenzen vergelijker
contactlenzen aanschaffen
contactlenzen winkels
lenzen kopen
lenzen winkels
lenzen sites
contactlens kopen
koop contactlenzen
bestel contactlenzen