Disclaimer

Disclaimer

 1. Inleiding

Deze disclaimer (“Disclaimer”) is van toepassing op de website https://onlinecontactlenzen.nl (“Site”) die eigendom is van en wordt beheerd door Online Contactlenzen aan de beste Prijs (“wij”, “ons” of “onze”). Door het gebruik van deze Site, gaat u akkoord met deze Disclaimer.

 1. Inhoud van de Site

Alle informatie, tekst, afbeeldingen, video’s en andere materialen die op onze Site worden gepresenteerd, zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie op onze Site actueel en correct te houden, kunnen we geen garanties of verklaringen geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de inhoud op onze Site.

Het gebruik van de informatie op deze Site is op eigen risico en wij zijn in geen geval aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit het gebruik van of het vertrouwen op informatie op deze Site.

 1. Externe links

Onze Site kan links naar externe websites bevatten die niet onder onze controle vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van dergelijke links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of goedkeuring van de standpunten die op die websites worden uitgedrukt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacypraktijken van dergelijke externe websites.

 1. Auteursrecht

Alle inhoud op deze Site, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, is eigendom van Online Contactlenzen aan de beste Prijs of wordt met toestemming van de eigenaar gebruikt. Het kopiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, posten, verzenden of verspreiden van enig materiaal op deze Site zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is strikt verboden.

 1. Aansprakelijkheid

Wij, onze medewerkers, partners, leveranciers of gelieerde ondernemingen zijn in geen geval aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolgschade of andere schade (inclusief, maar niet beperkt tot, schade door verlies van gebruik, gegevens of winst) die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van of het vertrouwen op de informatie op deze Site, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

 1. Wijzigingen aan de Disclaimer

We behouden ons het recht voor om deze Disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of te vervangen. U dient deze Disclaimer regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Door deze Site te blijven gebruiken na de publicatie van wijzigingen in deze Disclaimer, accepteert u die wijzigingen.

 1. Toepasselijk recht

Deze Disclaimer en uw gebruik van onze Site zijn onderworpen aan het recht van Nederland, en eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Disclaimer of uw gebruik van onze Site vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken in Nederland.

 1. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens die op onze Site worden verstrekt.

 1. Afstand

Het niet afdwingen van enig recht of bepaling in deze Disclaimer door ons zal niet worden beschouwd als een verklaring van afstand van dat recht of die bepaling.

 1. Scheidbaarheid

Mocht een bepaling in deze Disclaimer onwettig, ongeldig of om welke reden dan ook niet-afdwingbaar worden geacht, dan wordt die bepaling als scheidbaar van deze Disclaimer beschouwd en heeft dit geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

 1. Gehele overeenkomst

Deze Disclaimer vormt de gehele overeenkomst tussen u en ons met betrekking tot het gebruik van onze Site en vervangt alle voorgaande overeenkomsten en afspraken.

Datum van laatste update: 28/03/2023

 • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken