Contactlens Fabrikanten

Top Contactlens Fabrikanten: Een Uitgebreide Gids

In de wereld van contactlenzen zijn er verschillende gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige producten produceren voor verschillende oogproblemen en levensstijlen. In dit artikel bespreken we de vijf toonaangevende contactlensfabrikanten, hun geschiedenis en hun merken.

Alcon

alcon contactlenzen fabrikant

Alcon werd opgericht in 1945 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldleider op het gebied van oogzorg. Alcon is gespecialiseerd in de productie van oogheelkundige apparatuur, farmaceutische producten en contactlenzen. Dankzij hun voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit biedt Alcon een breed scala aan contactlenzen voor verschillende behoeften. Enkele populaire merken van Alcon zijn:

 • Dailies: Deze daglenzen zijn ontworpen voor comfort en gemak, met de keuze uit multifocale, torische en sferische lenzen.
 • Air Optix: Maandlenzen die gebruik maken van de SmartShield- en HydraGlyde-technologieën voor een langdurig comfortabele draagtijd.

Bausch & Lomb

Bausch lomb contactlenzen fabrikant

Bausch & Lomb werd opgericht in 1853 en is een van de oudste en meest vertrouwde contactlensfabrikanten ter wereld. Ze staan bekend om hun innovatieve producten en hoogwaardige materialen. Bausch & Lomb biedt een breed scala aan contactlenzen, van wegwerplenzen tot herbruikbare lenzen. Hun voortdurende innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van enkele van de meest geavanceerde contactlenzen op de markt. Enkele van hun bekende merken zijn:

 • SofLens: Deze contactlenzen zijn verkrijgbaar in dag- en maandlenzen en zijn geschikt voor mensen met bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie.
 • Biotrue: Deze lenzen zijn geïnspireerd door de biologie van het oog en maken gebruik van HyperGel-materiaal voor een uitzonderlijk comfort en helder zicht.

CooperVision

coopervision contactlenzen fabrikant

CooperVision werd opgericht in 1980 en is een wereldwijde leider in zachte contactlenzen en gerelateerde producten. Ze hebben een breed scala aan contactlenzen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van individuele dragers. CooperVision is toegewijd aan het bieden van oplossingen voor de meest voorkomende oogproblemen, zoals droge ogen en astigmatisme. Enkele van hun populaire merken zijn:

 • Biomedics: Deze contactlenzen zijn ontworpen om comfort en helderheid te bieden en zijn verkrijgbaar in zowel dag- als maandlenzen.
 • Proclear: Proclear contactlenzen zijn ontworpen met behulp van de unieke PC Technology, die helpt om droge ogen te verminderen en langdurig comfort biedt.

Johnson & Johnson

Johnson Johnson-contactlenzen fabrikant

Johnson & Johnson is een wereldwijd bekend bedrijf dat zich richt op consumentenproducten, farmaceutische producten en medische hulpmiddelen. Hun contactlensdivisie, Acuvue, is een toonaangevend merk in de contactlensindustrie en biedt een breed scala aan lenzen voor verschillende oogproblemen. Johnson & Johnson heeft zich toegelegd op het verbeteren van de ooggezondheid en het bieden van oplossingen voor zowel volwassenen als kinderen. Hun producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling:

 • 1-Day Acuvue Moist: Deze daglenzen zijn ontworpen om vocht vast te houden en zijn ideaal voor mensen met droge ogen.
 • Acuvue Oasys: Deze tweewekelijkse lenzen bieden uitzonderlijk comfort en beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Soleko

Soleko contactlenzen fabrikant

Soleko is een Italiaanse fabrikant van contactlenzen die sinds 1975 hoogwaardige producten produceert. Ze hebben een breed scala aan contactlenzen, waaronder zowel zachte als harde lenzen. Soleko is toegewijd aan het bieden van oplossingen voor mensen met allerlei oogproblemen en streeft ernaar om de best mogelijke visuele ervaring te bieden. Enkele van hun producten zijn:

 • Queen’s Solitaire: Deze kleurlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat u uw oogkleur kunt veranderen of versterken.
 • Soleko One: Deze daglenzen bieden hoog draagcomfort en zijn ideaal voor mensen met een actieve levensstijl.

Deze vijf toonaangevende contactlensfabrikanten bieden een uitgebreid assortiment lenzen voor elke behoefte en levensstijl. Het is belangrijk om de juiste lens te kiezen die past bij uw oogprobleem en levensstijl. Raadpleeg altijd een oogzorgprofessional voordat u begint met het dragen van contactlenzen.

 • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken