Bausch & Lomb Contactlenzen Fabrikant

Bausch lomb contactlenzen fabrikant

Inleiding

Bausch & Lomb is een toonaangevende fabrikant van contactlenzen, met een rijke geschiedenis en een reputatie voor het leveren van kwaliteitsproducten. In dit artikel bespreken we het bedrijf, de geschiedenis, hun productportfolio, technologieën, duurzaamheidsinspanningen en waar u hun contactlenzen kunt kopen.

Geschiedenis van Bausch & Lomb

Bausch & Lomb werd opgericht in 1853 en heeft een lange geschiedenis in de oogzorgindustrie. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van contactlenzen en andere oogzorgproducten.

Productportfolio

Bausch & Lomb biedt een breed scala aan contactlenzen voor verschillende behoeften en oogaandoeningen, zoals bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie. Enkele populaire merken van Bausch & Lomb zijn onder andere:

9.4
SofLens Daily Disposable 90 Pack

SofLens Daily Disposable 90 Pack

SofLens Daily Disposable 90 Pack is een verpakking met 90 dagelijks te gebruiken contactlenzen. De lenzen zijn gemaakt …
Toevoegen aan vergelijken

Bausch & Lomb ULTRA One Day

  Voordelen van Bausch & Lomb ULTRA One Day contactlenzen Zachte daglenzen: handig en hygiënisch. …
Toevoegen aan vergelijken

Technologieën

Bausch & Lomb maakt gebruik van geavanceerde technologieën bij de ontwikkeling van hun contactlenzen, zoals:

  • ComfortMoist-technologie voor een langdurig draagcomfort
  • High Definition Optics-technologie voor helder en scherp zicht
  • AerGel-technologie voor een optimale bevochtiging van de ogen

Duurzaamheid

Bausch & Lomb zet zich in voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het bedrijf werkt aan het minimaliseren van hun milieu-impact en investeert in onderzoek en ontwikkeling van duurzame oplossingen in de oogzorgindustrie.

Waar te koop

U kunt Bausch & Lomb contactlenzen kopen op onze website onlinecontactlenzen.nl. We bieden altijd de laagste prijzen, omdat we het internet scannen voor de beste prijs. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen krijgt.

Conclusie

Bausch & Lomb is een gerenommeerde fabrikant van contactlenzen die zich inzet voor innovatie en kwaliteit. Hun uitgebreide productportfolio en geavanceerde technologieën maken hen een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en effectieve contactlenzen.

  • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken