CooperVision Contactlenzen Fabrikant

Coopervision Contactlenzen

Introductie

In dit artikel nemen we een diepgaande kijk op CooperVision, een van de toonaangevende fabrikanten van contactlenzen. We bespreken de geschiedenis en achtergrond van het bedrijf, hun innovatieve technologieën, productportfolio en duurzaamheidsinspanningen.

Geschiedenis en achtergrond van CooperVision

CooperVision werd opgericht in 1980 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de grootste contactlenzenfabrikanten ter wereld. Door de jaren heen heeft CooperVision zich ingezet om geavanceerde technologieën te ontwikkelen die het draagcomfort en de visuele prestaties van hun lenzen verbeteren. Het bedrijf heeft nu een sterke positie in de contactlenzenmarkt en is een vertrouwde keuze voor contactlensdragers wereldwijd.

CooperVision’s technologieën en innovaties

CooperVision staat bekend om hun geavanceerde technologieën die in hun lenzen worden gebruikt. Enkele van de belangrijkste technologieën zijn:

  • Aquaform® Technology: zorgt voor een natuurlijke bevochtiging en een hoog zuurstofgehalte in de lenzen.
  • Binocular Progressive System: een innovatief ontwerp voor multifocale lenzen dat zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende afstanden.
  • Optimized Toric Lens Geometry: verbetert de stabiliteit en het draagcomfort van torische lenzen, die speciaal zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

CooperVision blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde contactlenzen te introduceren die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Productportfolio van CooperVision

CooperVision biedt een breed scala aan contactlenzen, waaronder de volgende belangrijke productlijnen en merken:

  • Biomedics: Maandlenzen gemaakt van silicone hydrogel met Aquaform® Technology. Geschikt voor mensen met bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie.
  • Clariti: Daglenzen en maandlenzen, ook gemaakt van silicone hydrogel, met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en ingebouwde bevochtigingstechnologie.
  • Proclear: Lenzen met een unieke PC Technology™ die helpt om droogheid en ongemak te verminderen, vooral voor mensen met droge ogen.
  • MyDay: Premium daglenzen gemaakt van silicone hydrogel met Smart Silicone™ chemie, die zorgt voor een hoog zuurstofgehalte en uitstekend draagcomfort.

Voor elk merk of productlijn biedt CooperVision lenzen die geschikt zijn voor verschillende soorten contactlensdragers, zoals mensen met astigmatisme of presbyopie.

9
Clariti 1 Day 90 Pack

Clariti 1 Day 90 Pack

De Clariti 1 Day 90 Pack contactlenzen bieden draagcomfort, hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en UV-bescherming. Geniet van …
Toevoegen aan vergelijken
51.99

MyDay

Myday daglenzen zijn uw comfortabele en gezonde keuze voor een helder zicht. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor …
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Proclear 1 Day 90 Pack

Proclear 1 Day 90 Pack

Proclear 1 Day 90 Pack contactlenzen zijn ontworpen voor draagcomfort en vochtretentie dankzij de unieke PC …
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Biomedics 1 Day Extra 90 Pack

Biomedics 1 Day Extra 90 Pack

Biomedics 1 Day Extra 90 Pack is een verpakking met 90 daglenzen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met een druk …
Toevoegen aan vergelijken
31.99

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

CooperVision zet zich in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren door middel van energie-efficiëntie, waterbesparing en afvalreductie. Ook werken ze aan het bevorderen van sociale verantwoordelijkheid en het creëren van een positieve werkomgeving voor hun werknemers.

Waar te koop

CooperVision contactlenzen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij gecertificeerde opticiens en online retailers. U kunt de contactlenzen van CooperVision op onze website aanschaffen, waar wij altijd de laagste prijzen bieden omdat wij het internet scannen voor de beste prijs.

Conclusie

CooperVision is een toonaangevende fabrikant van contactlenzen met een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Ze staan bekend om hun innovatieve technologieën en streven naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij OnlineContactlenzen vindt u een breed scala aan CooperVision lenzen. Of u nu op zoek bent naar daglenzen of maandlenzen, bij OnlineContactlenzen vindt u de juiste lenzen voor uw behoeften tegen de beste prijs.

  • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken