Acuvue

Welkom op onze uitgebreide Acuvue contactlenzen pagina! Acuvue, een toonaangevend merk van Johnson & Johnson Vision Care, staat bekend om het leveren van hoogwaardige en comfortabele contactlenzen. Met een breed scala aan opties geschikt voor verschillende oogzorgbehoeften, biedt Acuvue een reeks contactlenzen die uitzonderlijk draagcomfort en helder zicht garanderen. Ontdek de diverse producten van Acuvue en kies de contactlenzen die perfect bij jouw levensstijl en behoeften passen.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
Toevoegen aan vergelijken
Editor choice
1 Day Acuvue Moist Multifocal 90 Pack

1 Day Acuvue Moist Multifocal 90 Pack

Beste deal op: alensa.nl
83.95
Toevoegen aan vergelijken
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 Pack_

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 Pack

Beste deal op: lensplaza.com
65.77
Toevoegen aan vergelijken
Acuvue Oasys 1 Day met HydraLuxe

Acuvue Oasys 1 Day with HydraLuxe 90 Pack

Beste deal op: sightful.nl
72.99
Toevoegen aan vergelijken
1 Day Acuvue TruEye

1 Day Acuvue TruEye 90 Pack

Beste deal op: alensa.nl
75.99
Toevoegen aan vergelijken
1 Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist 90 Pack

Beste deal op: lensplaza.com
49.48
Toevoegen aan vergelijken
Acuvue Oasys 1 Day met HydraLuxe

Acuvue Oasys 1 Day met HydraLuxe

Beste deal op: sightful.nl
26.99
Toevoegen aan vergelijken
Acuvue Oasys 1 Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1 Day for Astigmatism

Beste deal op: lensplaza.com
29.24
Toevoegen aan vergelijken
- 7%
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

1 Day Acuvue Moist voor Astigmatisme

Beste deal op: Lentiamo NL
27.99
Toevoegen aan vergelijken
1 Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist

Beste deal op: lensplaza.com
18.36
Toon volgende

Acuvue Contactlenzen Productlijnen

Acuvue biedt een verscheidenheid aan productlijnen om aan de diverse behoeften van contactlensdragers te voldoen. Enkele van de populaire productlijnen zijn:
 1. Acuvue Oasys: Deze bi-wekelijkse lenzen zijn gemaakt van een hoogwaardig silicone hydrogel materiaal, dat zorgt voor een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid en draagcomfort. Acuvue Oasys-lenzen zijn ook verkrijgbaar in een variant voor astigmatisme en presbyopie.
 2. Acuvue Vita: Deze maandlenzen bieden uitzonderlijk draagcomfort en helder zicht, dankzij de HydraMax-technologie. Acuvue Vita-lenzen zijn ideaal voor lensdragers die langdurig comfort zoeken.
 3. 1-Day Acuvue Moist: Deze daglenzen zijn ontworpen voor maximaal comfort en gemak. Ze zijn uitgerust met LACREON-technologie die zorgt voor langdurige hydratatie en een zacht gevoel gedurende de hele dag.
 4. Acuvue TruEye: Deze innovatieve daglenzen zijn gemaakt van een silicone hydrogel materiaal dat een hoog niveau van zuurstofdoorlaatbaarheid biedt. Ze zijn ontworpen om je ogen gezond en comfortabel te houden, zelfs tijdens langdurig dragen.
 5. Acuvue Oasys 1-Day: Deze daglenzen combineren het gemak van daglenzen met het comfort van Acuvue Oasys-lenzen. Ze zijn voorzien van HydraLuxe-technologie voor een optimale hydratatie en draagcomfort.

Voordelen van Acuvue Contactlenzen

Acuvue contactlenzen bieden diverse voordelen voor lensdragers, zoals:
 • Hoog draagcomfort: Acuvue-lenzen zijn ontworpen met comfort in gedachten en bieden langdurig draagcomfort voor contactlensdragers.
 • Helder zicht: Dankzij de geavanceerde optische technologieën van Johnson & Johnson Vision Care bieden Acuvue-lenzen een uitstekende visuele helderheid en scherpte.
 • Uitgebreid assortiment: Met verschillende productlijnen die geschikt zijn voor diverse oogzorgbehoeften, is er een Acuvue-lens voor vrijwel iedereen.
 • Hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud: Acuvue contactlenzen zijn verkrijgbaar in zowel dag-, week- als maandlenzen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste past bij jouw levensstijl en onderhoudsroutine.
 

Conclusie

Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson Vision Care zijn een uitstekende keuze voor contactlensdragers die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en helder zicht. Met een breed scala aan opties, waaronder dag-, week- en maandlenzen, evenals lenzen voor astigmatisme en presbyopie, biedt Acuvue een oplossing voor vrijwel iedereen.
Om ervoor te zorgen dat je de juiste Acuvue contactlenzen kiest die passen bij jouw ogen en visuele behoeften, is het belangrijk om altijd een opticien of oogarts te raadplegen. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste lenzen en het opstellen van een passend onderhoudsschema. Op onze Acuvue contactlenzen pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Van gedetailleerde productbeschrijvingen tot handige tips voor het gebruik en onderhoud van jouw lenzen, wij zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten over deze hoogwaardige contactlenzen. Maak vandaag nog de overstap naar Acuvue en ervaar het verschil in comfort en helderheid.

Acuvue contactlenzen aan de laagste prijs

Als je vragen hebt over Acuvue contactlenzen of hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al je vragen over Acuvue en andere contactlensmerken. Kies vandaag nog voor Acuvue en ontdek zelf waarom zoveel contactlensdragers over de hele wereld vertrouwen op deze gerenommeerde contactlenzen.

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box

 • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken