Proclear

Welkom op onze Proclear contactlenzen pagina! Proclear is een gerenommeerd contactlenzenmerk van CooperVision, dat bekend staat om het bieden van hoogwaardige en comfortabele lenzen voor een breed scala aan visuele behoeften. Proclear contactlenzen zijn ontworpen met de unieke PC Technology™, die zorgt voor een uitstekende bevochtiging en comfort gedurende de hele dag. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende Proclear-producten en kies de contactlenzen die het beste bij jou passen.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
Toevoegen aan vergelijken
Proclear 1 Day 90 Pack

Proclear 1 Day 90 Pack

Beste deal op: sightful.nl
36.99
Toevoegen aan vergelijken
Proclear 1 Day

Proclear 1 Day

Beste deal op: sightful.nl
12.99
Toon volgende

Proclear Contactlenzen Productlijn

Proclear biedt een verscheidenheid aan productlijnen om aan de uiteenlopende behoeften van contactlensdragers te voldoen. Enkele van de populaire productlijnen zijn:
 1. Proclear 1 Day: Deze zachte daglenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en bieden optimaal comfort en hygiëne.
 2. Proclear Multifocal: Deze multifocale maandlenzen zijn ontworpen om presbyopie te corrigeren en zorgen voor een helder zicht op alle afstanden.
 3. Proclear Toric: Deze torische maandlenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme en bieden een stabiel en helder zicht zonder in te leveren op comfort.
 4. Proclear Sphere: Deze sferische maandlenzen zijn ontworpen om bijziendheid en verziendheid te corrigeren en zorgen voor een helder en comfortabel zicht.

Voordelen van Proclear Contactlenzen

Proclear contactlenzen bieden verschillende voordelen voor lensdragers, zoals:
 • Uitstekend draagcomfort: Proclear-lenzen zijn ontworpen met de unieke PC Technology™, wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging en comfort gedurende de hele dag.
 • Heldere visie: De geavanceerde lensontwerpen van Proclear zorgen voor een scherp en helder zicht op alle afstanden.
 • Geschikt voor diverse oogzorgbehoeften: Met verschillende productlijnen, waaronder daglenzen, torische lenzen en multifocale lenzen, is er een Proclear-lens voor vrijwel iedereen.

Conclusie

Proclear contactlenzen van CooperVision zijn een uitstekende keuze voor contactlensdragers die op zoek zijn naar hoogwaardige en comfortabele lenzen die aan hun visuele behoeften voldoen. Met een breed scala aan opties, waaronder daglenzen, torische lenzen en multifocale lenzen, biedt Proclear een oplossing voor vrijwel iedereen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste Proclear contactlenzen kiest die passen bij jouw ogen en visuele behoeften, is het belangrijk om altijd een opticien of oogarts te raadplegen. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste lenzen en het opstellen van een passend onderhoudsschema. Op onze Proclear contactlenzen pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Van gedetailleerde productbeschrijvingen tot handige tips voor het gebruik en onderhoud van jouw lenzen, wij zorgen ervoor dat je kan Proclear contactlenzen kopen aan de laagste prijs en alles weet wat nodig is om optimaal te profiteren van jouw Proclear contactlenzen.

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box

 • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken