Soflens

Soflens Contactlenzen aan de laagste prijs

Welkom op onze Soflens contactlenzen pagina! Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Soflens lenzen, ontwikkeld door Bausch & Lomb. Deze hoogwaardige contactlenzen bieden een uitstekend draagcomfort en helder zicht. Ontdek de verschillende opties en kies de Soflens contactlenzen die perfect bij jouw oogzorgbehoeften passen.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
Toevoegen aan vergelijken
Editor choice
SofLens Daily voor Astigmatisme

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

Beste deal op: Lentiamo NL
21.99
Toon volgende

Soflens Productlijnen

Soflens biedt een verscheidenheid aan productlijnen om aan de diverse behoeften van contactlensdragers te voldoen. Enkele van de populaire productlijnen zijn:
 1. Soflens Daily Disposable: Deze comfortabele daglenzen zijn ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en bieden gemak en hygiëne. Ze zijn ontworpen om comfortabel en gemakkelijk in te brengen en te verwijderen.
 2. Soflens 38: Deze maandlenzen zijn gemaakt van polymacon, een materiaal dat uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid en draagcomfort biedt. Soflens 38 is geschikt voor mensen die langdurig draagcomfort nodig hebben.
 3. Soflens 59: Gemaakt van een uniek materiaal dat water vasthoudt en het oppervlak van de lens schoon en helder houdt, bieden deze maandlenzen een hoog draagcomfort en een uitstekende visuele helderheid.
 4. Soflens Toric: Speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme, bieden deze torische lenzen een helder en stabiel zicht. Soflens Toric-lenzen zijn verkrijgbaar in zowel maand- als daglenzen.
 5. Soflens Multifocal: Voor mensen met presbyopie zijn er Soflens Multifocal-lenzen die zowel veraf als dichtbij helder zicht bieden. Ze zijn verkrijgbaar in maandlenzen en zorgen voor een naadloze overgang tussen verschillende afstanden.

Voordelen van Soflens Contactlenzen

Soflens contactlenzen bieden diverse voordelen voor lensdragers, zoals:
 • Hoog draagcomfort: Soflens-lenzen zijn ontworpen met comfort in gedachten en bieden langdurig draagcomfort voor contactlensdragers.
 • Helder zicht: Dankzij de geavanceerde optische technologieën van Bausch & Lomb bieden Soflens-lenzen een uitstekende visuele helderheid en scherpte.
 • Uitgebreid assortiment: Met verschillende productlijnen die geschikt zijn voor verschillende oogzorgbehoeften, is er een Soflens-lens voor vrijwel iedereen.
 • Hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud: Soflens contactlenzen zijn verkrijgbaar in zowel dag- als maandlenzen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste past bij jouw levensstijl en onderhoudsroutine.

Conclusie

Soflens contactlenzen van Bausch & Lomb bieden een breed scala aan opties voor mensen met verschillende oogzorgbehoeften. Of je nu op zoek bent naar daglenzen, maandlenzen, torische lenzen of multifocale lenzen, Soflens heeft een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften en levensstijl. Met hun focus op comfort, helderheid en kwaliteit, zijn Soflens contactlenzen een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als ervaren lensdragers.
Bij het kiezen van Soflens contactlenzen is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke oogzorgbehoeften en levensstijl. Raadpleeg altijd een opticien of oogarts om ervoor te zorgen dat je de juiste lenzen kiest die passen bij jouw ogen en visuele behoeften. Op onze Soflens contactlenzen pagina vind je altijd Soflens contactlenzen aan de laagste prijs en alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Van gedetailleerde productbeschrijvingen tot handige tips voor het gebruik en onderhoud van jouw lenzen, wij zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten over deze uitstekende contactlenzen. Maak vandaag nog de overstap naar Soflens en ervaar het verschil in comfort en helderheid.

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box

 • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken