Editor choice SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

SofLens daglenzen voor Astigmatism (SofLens Daily for Astigmatisme) is een dagelijkse contactlens die speciaal is ontworpen voor mensen met astigmatisme. De lens is gemaakt van een zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en een helder zicht biedt. Het is een gemakkelijk te gebruiken lens die eenmalig gedragen kan worden en die geen speciale verzorging vereist.

21.99

Beste deal op: lentiamo.nlLentiamo NL
Koop NU
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SofLens Daily Disposable for Astigmatism (30 lenzen) - €21,99
Laatst bijgewerkt op juni 13, 2024 5:45 pm
SofLens Daglenzen voor Astigmatisme
SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

Beschrijving

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme bieden diverse voordelen voor mensen met astigmatisme. Deze torische lenzen zijn speciaal ontworpen om gedurende de hele dag stabiel en consistent scherp zicht te bieden. Bovendien zijn deze daglenzen zeer hygiënisch en geschikt voor mensen met droge ogen.

Voordelen van SofLens Daglenzen voor Astigmatisme contactlenzen

SofLens Daily Toric contactlenzen for Astigmatisme

  • Torische daglenzen ontworpen voor astigmatisme
  • Hoog niveau van hygiëne en gemak door daglenzen
  • Zeer geschikt voor droge ogen
  • Stabiele daglenzen bieden consistent scherp zicht gedurende de dag
  • ComfortMoist™ technologie combineert dun lensoppervlak met hoog hydratatieniveau

Meer informatie over SofLens Daglenzen voor Astigmatisme

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme bieden diverse voordelen voor mensen met astigmatisme. Deze torische lenzen zijn speciaal ontworpen om gedurende de hele dag stabiel en consistent scherp zicht te bieden. Bovendien zijn deze daglenzen zeer hygiënisch en geschikt voor mensen met droge ogen.

Met behulp van de ComfortMoist™-technologie van Bausch & Lomb zorgen de SofLens Daglenzen voor Astigmatisme voor een hoog niveau van hydratatie en comfort gedurende de dag. Het dunne lensoppervlak en de hoge hydratatie houden de ogen gezond en vrij van irritatie.

Deze daglenzen zijn eenvoudig in gebruik, omdat je ze na gebruik gewoon kunt weggooien en de volgende dag nieuwe lenzen kunt gebruiken. Het speciale ontwerp van de lenzen, waarbij stabiliteit is gewaarborgd, zorgt voor helder en stabiel zicht, ongeacht de ernst van je astigmatisme.

Leer hoe je je voorschrift moet lezen voor SofLens Daily for Astigmatism, inclusief informatie over de basiscurve en diameter. Kies voor SofLens Daglenzen voor Astigmatisme en ervaar het verschil in comfort en helderheid.

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme zijn contactlenzen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met astigmatisme. Deze lenzen zijn gemaakt van een zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en een goede pasvorm biedt. Ze zijn gemaakt met een unieke technologie die de ogen beschermt tegen irritatie en vermoeidheid.

Ze hebben een hoge zuurstofdoorlatendheid, waardoor de ogen gezond en comfortabel blijven. Ze zijn ook gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen UV-straling. De lenzen zijn gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen verblinding door fel licht.

De contact lenzen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een helder en scherp zicht. Ze zijn ook gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen droogheid. De lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende graden van astigmatisme.

De lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse verpakkingen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende stijlen.

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme zijn een uitstekende keuze voor mensen met astigmatisme. Ze bieden een comfortabel en gezond gevoel, een helder en scherp zicht en bescherming tegen UV-straling en verblinding door fel licht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, kleuren en verpakkingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende graden van astigmatisme.

Alternatieve contactlenzen

Je kan ook dragen…
Wij raden Focus Dailies Toric of Dailies AquaComfort Plus Toric aan als een alternatief

Upgrade naar…
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism maakt gebruik van de LACREON®-technologie, die vocht vasthoudt en zorgt voor gehydrateerde en gezonde ogen.

SofLens Daily voor Astigmatisme

SofLens Daily for Astigmatism contactlenzen technische specificaties

Fabrikant: Bausch & Lomb
Merk: SofLens
Type lens: Torische contactlenzen
Materiaal: 59% Water + 41% Hilafilcon B
Watergehalte: 59%
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 24 Dk/t
Lensdiameter: 14.2mm
Basiscurves: 8.6mm
Verkrijgbare sterktes: -9.00D tot +0.00D
Hanteringstint: Ja
UVA/UVB bescherming: Nee

SofLens Daily for Astigmatism is een dagelijkse contactlens van Bausch + Lomb die speciaal is ontworpen voor mensen met astigmatisme. Deze lens is gemaakt van een zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en een helder zicht biedt. De lens is gemaakt met een unieke technologie die de oogdruk verlaagt en de ogen hydrateert. De lens is ook gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen UV-straling.

De lens is gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange levensduur. De lens is ook gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen irritatie en allergische reacties. De lens is ook gemaakt met een speciale technologie die de ogen beschermt tegen droge ogen.

De lens is verkrijgbaar in verschillende sterktes, waardoor het een goede optie is voor mensen met astigmatisme. De lens is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het een goede optie is voor mensen die hun ogen willen verbeteren.

De lens is gemakkelijk te verwijderen en te reinigen. Het is ook gemakkelijk om de lens te vervangen als deze versleten is. De lens is ook gemakkelijk te verwijderen en te reinigen met een speciale lensoplossing.

SofLens Daily for Astigmatism is een uitstekende optie voor mensen met astigmatisme. De lens biedt een helder zicht, comfort en bescherming tegen UV-straling. De lens is ook gemakkelijk te verwijderen en te reinigen.

Wat zijn SofLens Daglenzen voor Astigmatisme?

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme zijn speciaal ontworpen contactlenzen om astigmatisme te corrigeren. Ze bieden een comfortabele en scherpe zichtervaring voor mensen met astigmatisme. Deze lenzen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en dienen aan het einde van de dag te worden weggegooid.

Hoe werken SofLens Daglenzen voor Astigmatisme?

De SofLens Daglenzen voor Astigmatisme corrigeren astigmatisme door gebruik te maken van een torisch lensontwerp. Dit ontwerp heeft verschillende krommingen op de voor- en achterzijde van de lens om het licht op de juiste manier op het netvlies te laten scherpstellen. Hierdoor krijgen dragers van deze lenzen een helder en scherp zicht.

Hoe lang kan ik SofLens Daglenzen voor Astigmatisme dragen?

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme zijn ontworpen om één dag te dragen. Aan het einde van de dag dien je de lenzen te verwijderen en weg te gooien. Het is belangrijk om de lenzen niet langer te dragen dan aanbevolen, om oogirritatie of infecties te voorkomen.

Hoe moet ik de SofLens Daglenzen voor Astigmatisme onderhouden?

Omdat SofLens Daglenzen voor Astigmatisme daglenzen zijn, heb je geen lenzenvloeistof of lenzenhouder nodig voor reiniging en opslag. Je gooit de lenzen gewoon weg na een dag dragen en vervangt ze de volgende dag met een nieuw paar. Dit maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Kan ik SofLens Daglenzen voor Astigmatisme dragen als ik allergieën heb?

SofLens Daglenzen voor Astigmatisme zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die over het algemeen goed worden verdragen door mensen met gevoelige ogen of allergieën. Echter, als je allergisch bent voor een van de materialen in de lens, is het belangrijk om dit met je opticien te bespreken voordat je deze lenzen gaat dragen.

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SofLens Daglenzen voor Astigmatisme”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Contactlens Expert: Hallo ik ben de Contactlenzen Bot van Onlinecontactlenzen.nl. ik weet alles over contactlenzen dus stel mij uw vraag

aan het typen ...
Online Contactlenzen
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken